Overnatting og fiske i Lofoten

Book din ultimate fiskeopplevelse hos oss med både båt og overnatting i en uke, og dra nytte av våre generøse pakkepriser! Vi presser prisene uten å gå på bekostning av kvaliteten!

Våre rorbuer

Lofoten Havfiske og deres rorbuer er vakkert plassert ved havet i rorbu området Skreda. Området ligger 5 km fra Leknes flyplass, som er midt i Lofoten. 10 minutter fra campen finner du Lofotens største handelssenter, Leknes, der du finner alt du kan tenke deg å trenge under oppholdet hos oss.
Her bor du med utsikt over Nappstraumen. Bryggen med våre båter ligger rett ved siden av våre  4-personers hytter. Vi har også to nyere rorbuer med plass til 6 personer, hvor den ene har utsikt over Nappstraumen, ca 150 m fra bryggen, og den andre på Lilleide, ca 3 minutters båtkjøring over sundet.

Våre båter

Hos oss på Lofoten Havfiske kan du leie stabile og trygge båter tilpasset for fiske i Lofothavet. Vi tilbyr 4 ulike modeller som er fullt utstyrt med GPS-plotter, ekkolodd, VHF og all sikkerhetsutstyr, slik at dere skal føle dere trygge på havet. Enten dere er erfarne båtførere eller ikke, har vi en båtmodell som passer for deg. Selvfølgelig vil dere få en grundig gjennomgang av båten for å optimalisere sjansene for en vellykket fisketur.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!