Bli kjent med oss

Lofoten Havfiske består av et nordisk team, der den lokale entreprenøren Eirik Grønhaug startet havfiskecampen i 2013. Gjennom årene har Eirik lagt grunnlaget for en fantastisk havfiskecamp i hjertet av Lofoten, og hans gode rykte har spredt seg over hele verden, bekreftet av det økende antallet gjester som kommer tilbake år etter år.

I 2023 var det på tide for Eirik å ta selskapet videre, og han ansatte dansken Anne Bundgaard. Hun tok over kommunikasjonen med gjestene og den administrative delen av selskapet, slik at Eirik kunne dedikere mer tid til gjestene. Ikke lenge etter kom Anne’s forlovede, Johan Mikkelsen, inn i bildet.

Johan har over 13 års erfaring som fiskeguide, fordelt på 8 ulike destinasjoner i Nord-Norge, samt 2 år internasjonalt innen Big Game-fiske og et utall tropiske fiskereiser som reiseleder og privatperson. Hans imponerende CV gjør ham til en av de mest erfarne innen sitt felt. Sammen med Eirik og Anne tør vi love at dere er i trygge hender, både når det gjelder sikkerhet til havs og når det gjelder å skape uforglemmelige fiskeopplevelser hos oss på Lofoten Havfiske.

Eirik Grønhaug - grunnleggeren

Entreprenør, fiskeentusiast og grunnleggeren av Lofoten Havfiske i 2013. Eirik er oppvokst i Lofoten og er kjent for sitt glade humør og lidenskap for fiske, samt for å vise alt Lofoten har å tilby. En stolt Lofotværing som har bygget opp alt fra bunnen av, og gjennom årene med dedikert arbeid har skapt et godt rykte internasjonalt, som tydeliggjøres av alle gjestene som kommer tilbake. Eirik er en mann som ønsker dere velkommen med åpne armer og sørger for at dere får en uforglemmelig opplevelse med oss på Lofoten Havfiske.

Følg Eirik Grønhaug på sosiale medier:

Instagram - eiriklofoten

Facebook - Eirik Grønhaug

Johan Mikkelsen - daglig leder og guide

Johan har en bakgrunn i marinbiologi og fortsatte deretter med Sportsfiske Akademiet i Forshaga, Sverige der han deretter begynte å jobbe for Nordic Sea Angling i Nord-Norge. I løpet av årene i Nord-Norge har han guidet fra følgende destinasjoner:

  • Sørøya
  • Havøysund
  • Tromsø
  • Risøysundet
  • Vesterålen
  • Værøy
  • Å i Lofoten
  • Nappstraumen i Lofoten

Johan har også vært aktiv i flere forskningsprosjekter, der han blant annet har merket kveite for Norsk Havforskningsinstitutt. Han har også studert fartygsbefäl klass VII på Chalmers i Gøteborg, Sverige og er en person som har opplevd mer enn de fleste i hans alder. Antallet timer til sjøs i alle typer vær har gjort ham til en trygg, men ydmyk person som alltid setter sikkerhet først og gjør alt for at gjestene hans skal få en god opplevelse til sjøs.

I 2013 begynte han med fiskereiser utenlands og har vært på et utall fiskereiser over hele verden både privat og som reiseleder siden da.

I 2014 padlet han kajakk fra den norsk-russiske grensen Jakobselv og langs hele Norges kyst før han avsluttet i Strömstad, der han er oppvokst. En ekspedisjon på 102 dager fordelt på 3257 km.

Han bestemte seg deretter for å jobbe innen Big Game-fiske i 2 år med noen av de fremste kapteinene innen Blue Marlin og Bluefin tuna fisket. En erfaring han har tatt med tilbake til Norge. Under pandemien møtte han kjærligheten i Bodø, Anne Bundgaard, og ikke lenge etter kom lille Hugo til verden. Nå jobber de sammen, og Hugo løper på bryggen, fisker krabber og ser nysgjerrig på alle de store fangstene som kommer inn på bryggen fra våre gjester.

Følg Johan Mikkelsen på sosiale medier:

Instagram - @johan_mikkelsen_official
Facebook - Johan Mikkelsen
YouTube - Johan Mikkelsen

Anne Bundgaard - sekretær

Uerstattelig for Lofoten Havfiske, hun streber alltid etter å svare på alle henvendelser så raskt som mulig og med detaljerte svar. Det er Anne som holder orden på selskapet, og det er henne du vil være i kontakt med under bookingen. Hun ønsker også gjestene velkommen og hjelper til med transport for Lofoten Havfiske.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!