Lofoten Havfiske –
ett fiskeäventyr i Lofoten

Drömmer du om att få uppleva ett havsfiske i världsklass, omgiven av majestätiska berg och djupa fjordar? Havet runt Lofoten är både kristallklart och rikt på liv i form av valar, späckhuggare, delfiner, fåglar och fisk - Lofoten Havfiske ligger i mitten av Lofoten med allt detta ett stenkast från campen. Bli med på en resa ni sent kommer glömma!

Besök vår fiskecamp i Lofoten

Vår fiskecamp ligger i hjärtat av Lofoten med Nappstraumen ett stenkast från våra rorbuer som erbjuder ett fiske i världsklass. Vår optimala placering i Nappstraumen gör att vi kan fiska både på yttersidan samt insidan av Lofoten. Vi har flera olika modeller av båtar som är fullt utrustade med GPS-plotter, ekolod och VHF samt all nödvändig säkerhetsutrustning för att ni ska känna er trygga på havet.
Våra guider har mer än 10 års erfarenhet här på havet och kommer givetvis gå igenom båten noggrant och dela med sig av sina bästa fisketips för att just ni ska lyckas med ert fiske. Hos oss är ALLA välkomna, från den dedikerade sportfiske-entusiasten till nybörjare. Vi lovar att skapa minnen för livet och att just ni ska känna er trygga på havet och få ut det mesta av er tid hos oss på Lofoten Havfiske!
Varmt välkomna till oss!
Animasjon av en fiskestang som senker kroken
Vertene på Lofoten Havfiske Eirik, Johan og Anne

Vilka är vi

Lofoten Havfiske består av ett nordiskt team där den lokala entreprenören Eirik Grønhaug startade upp havfiske campen 2013. Eirik har gjort ett långt och dedikerat arbete, byggt upp en solid havsfiskecamp och fått ett gott rykte som sprider sig världen över.

Boka din fiskeresa idag!

Förvandla drömmen om havsfiske i Lofoten till verklighet idag! Genom att boka en fiskeresa nu säkrar du upp en plats på ett äventyr du sent kommer glömma. Vi står redo med allt för att just din resa ska bli så smidig och fantastisk som möjligt. OBS! Många av våra bokningar kommer in minst ett år i förväg så boka idag för att säkra upp en plats du också!