Båtutleie i Lofoten

Hos oss på Lofoten Havfiske kan du leie stabile og trygge båter tilpasset for fiske i Lofothavet. Vi tilbyr 4 ulike modeller som er fullt utstyrt med GPS-plotter, ekkolodd, VHF og all sikkerhetsutstyr, slik at dere skal føle dere trygge på havet. Enten dere er erfarne båtførere eller ikke, har vi en båtmodell som passer for deg. Selvfølgelig vil dere få en grundig gjennomgang av båten for å optimalisere sjansene for en vellykket fisketur.

Alle båtene er utstyrt med et "Tracking System" for økt sikkerhet. Dere vil også finne førstehjelpsutstyr, kasteline, nødraketter/nødbokser, samt brannslukningsapparat. Anker med ca. 30m ankerline samt en drivanker. Det er også flere stangholdere i båtene, klepp, kveitekrok for kveite m/tau, målebånd, filetkniv, knivsliper, agnbøtte.

Flytevester er inkludert i prisen. (Oppblåsbare ISO 12402-3 (150N) godkjent med automatisk oppblåsning ved kontakt med vann).

Waypoints - Våre beste fiskeplasser er selvfølgelig lagret på plotteren for å maksimere sjansene for en vellykket fisketur. Etter gjennomgang hos oss vil dere vite når, hvor og hvordan dere skal fiske for å få det beste ut av dagen.

Båtene er fulltanket og rengjort ved ankomst og skal leveres tilbake i samme stand. Bensinstasjon finnes på bryggen og aksepterer vanlige betalingskort som VISA, Mastercard osv.

Fiskeutstyr - Alt. 1, (snelle og stang) kan leies for kr 150,- per dag/sett. Eller kr 600,- per uke/sett.
Alt. 2, Lofoten Havfiske edition for kr 200,- per dag/sett. Eller kr 900,- per uke/sett.

Flytedrakter kan også leies for kr 150,- per dag eller kr 600,- per uke.

Vi har også følgende fasiliteter:

  • Filetbord på bryggen med belysning
  • Fryserom
  • Tørkerom
  • Butikk

Trykk her hvis dere ønsker å lese mer om våre fasiliteter og hva dere kan leie fra oss

Båtførerbevis

Merk at du må ha et båtførerbevis eller være født før 1980 for å ha lov til å leie båter fra oss. Dette skal medbringes om bord på båten sammen med gyldig legitimasjon.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!