Fasiliteter og fiskeutstyr

Målet vårt er å gjøre det så enkelt som mulig for våre gjester. Hit kan dere reise uten å måtte ta med fiskeutstyr eller flytedrakter, da alt er tilgjengelig for utleie på stedet. I tillegg har vi en velutstyrt butikk der vi har valgt ut våre favoritter, slik at dere kan fiske med det vi vet fungerer best på lofothavet.

Brygga

Fileteringsplass finner dere nede på brygga, der dere kan filetere fisken. Vi har også tilgang til ferskvann og belysning ved fileteringsplassen. Fiskerestene dumpes deretter minst 200 meter utenfor moloen.

Bensinstasjonen er også på brygga, der dere kan fylle bensin direkte i båten. Betalingsautomaten godtar alle vanlige betalingskort som VISA, Mastercard, osv. Dere vil få reservert et beløp som deretter blir refundert. Utenlandske kort kan ta litt lengre tid for tilbakebetaling.

Tørkerom

Her kan dere oppbevare fiskeklærne deres om natten for å holde dem varme og tørre til en ny dag på havet.

Fryserom

Vi har et stort fryserom der dere kan oppbevare fisken deres. Dere kan også kjøpe isoporkasser fra oss for kr 150,- (78x39x22 cm).

Butikk

Vår utstyrsbod er fullpakket med alt dere kan tenkes å trenge for fiske på Lofoten. Vi har nøye bestilt det vi selv fisker med og det vi vet fungerer. Så ikke bekymre deg for om du har med deg riktige ting eller ikke. Kom som du er, så finner vi frem det som har fungert best den siste tiden. Kontakt oss for lagerstatus på spesifikke produkter.

Vi har blant annet produkter fra følgende merker:

  • Westin Fishing
  • Pure Fishing
  • Seeberg
  • Wiggler
  • Rapala
  • CWC
  • Savage Gear

Leieutstyr

Fiskeutstyr (stang og snelle) Alt. 1 - Standard. Pris 150 NOK per dag/sett eller 600 NOK per uke.

Fiskeutstyr (stang og snelle) Alt. 2 - Lofoten Havfiske Edition. Pris 200 NOK per dag/sett eller 900 NOK per uke.

Flytedress - Pris 150 NOK per dag eller 600 NOK per uke.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!