Övernattning med båt i Lofoten

Boka din ultimata fiskeupplevelse hos oss med både båt och boende i en vecka och ta del av våra generösa erbjudanden! Vi pressar priserna utan att tumma på kvalitén

Våra rorbuer

Lofoten Havfiske och dess rorbuer är vackert placerade vid havet på rorbusamhället Skreda. Området ligger 5 km från Leknes flygplats som är beläget i mitten av Lofoten. 10 min från campen finner ni Lofotens största handelscentrum Leknes där ni finner allt ni kan tänkas behöva under er vistelse hos oss.
Här bor ni med utsikt över Nappstraumen. Bryggan med våra båtar ligger strax nedanför våra fyra 4-bäddshytter. Vi har också två nyare 6-bädds hytter där den ena ligger med utsikt utöver Nappstraumen ca 150 m från bryggan samt en på Lilleide, ca 3 min båtkörning över sundet.

Våra båtar

Hos oss på Lofoten Havfiske kan du hyra stabila och trygga båtar anpassade för fisket på Lofothavet. Vi erbjuder 4 olika modeller som är fullt utrustade med GPS-plotter, ekolod, VHF och all säkerhetsutrustning för att just ni ska känna er trygga på havet. Oavsett om ni är erfarna båtförare eller ej så har vi en båtmodell som passar dig. Givetvis kommer ni få en ordentlig genomgång av båten så att ni optimerar era chanser för en lyckad fisketur.

Boka din fiskeresa idag!

Förvandla drömmen om havsfiske i Lofoten till verklighet idag! Genom att boka en fiskeresa nu säkrar du upp en plats på ett äventyr du sent kommer glömma. Vi står redo med allt för att just din resa ska bli så smidig och fantastisk som möjligt. OBS! Många av våra bokningar kommer in minst ett år i förväg så boka idag för att säkra upp en plats du också!