Båtuthyrning i Lofoten

Hos oss på Lofoten Havfiske kan du hyra stabila och trygga båtar anpassade för fisket på Lofothavet. Vi erbjuder 4 olika modeller som är fullt utrustade med GPS-plotter, ekolod, VHF och all säkerhetsutrustning för att just ni ska känna er trygga på havet. Oavsett om ni är erfarna båtförare eller ej så har vi en båtmodell som passar dig. Givetvis kommer ni få en ordentlig genomgång av båten så att ni optimerar era chanser för en lyckad fisketur.

Samtliga båtar är utrustade med ett “Tracking System” för ökad säkerhet. Ni finner även första hjälpen-kit, kastlina, nödraketer/nödbloss samt brandsläckare. Ankare med ca 30m ankarlina samt ett drivankare. Det finns även flera spöhållare i båtarna, huggkrok, kveitekrok + tailrep, tumstock, filékniv, knivbryne, beteshink.

Waypoints - Våra bästa fiskeplatser ligger givetvis inne på plottern för att maximera er chans för ett lyckat fiske. Efter en genomgång hos oss så kommer ni veta när, var, hur, ni ska fiska för att få ut det bästa av dagen.

Flytvästar är inkluderat i priset. (Uppblåsbara ISO 12402-3 (150N) godkända med automatisk uppblåsning vid kontakt med vatten).

Båtarna är fulltankade samt städade vid ankomst och ska lämnas tillbaka i samma skick. Bensinstation finns på bryggan och tar vanliga betalkort såsom VISA, Mastercard osv.

Fiskeutrustning (rulle och spö) Standard - NOK 150,- per dag/set eller kr 600,- per vecka/set.
Fiskeutrustning (rulle och spö) Lofoten Havfiske Edition - NOK 200,- per dag/set eller kr 900,- per vecka/set.

Flytoveraller finns att hyra för kr 150,- per dag eller kr 600,- per vecka.

Vi har även följande faciliteter:

  • Filébord på bryggan
  • Frysrum
  • Torkrum
  • Shop

Tryck här om ni önskar läsa mer om våra faciliteter samt vad ni kan hyra från oss.

Båtförarbevis

Tänk på att ni måste ha ett båtförarbevis eller vara född innan 1980 för att ha lov att hyra båtar från oss. Detta ska medbringas ombord på båten med giltig legitimation.

Boka din fiskeresa idag!

Förvandla drömmen om havsfiske i Lofoten till verklighet idag! Genom att boka en fiskeresa nu säkrar du upp en plats på ett äventyr du sent kommer glömma. Vi står redo med allt för att just din resa ska bli så smidig och fantastisk som möjligt. OBS! Många av våra bokningar kommer in minst ett år i förväg så boka idag för att säkra upp en plats du också!