Faciliteter och fiskeutrustning

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för våra gäster. Hit kan ni åka utan att ha med er varken fiskeutrustning eller flytoveraller, här finns allt att hyra på plats samt en fullspäckad shop där vi tagit in våra bästa favoriter för att just ni ska kunna fiska med det som vi vet fungerar!

Bryggan

Filéplatsen finner ni nere på bryggan där ni kan filéa fisken, vi har också tillgång till färskvatten och belysning vid filéplatsen. Fiskrenset dumpas sedan ute på havet minst 200 meter utanför piren.

Bensinstationen ligger också på vår brygga där ni kan tanka direkt i båten. Betalningsautomaten tar alla vanliga betalkort såsom VISA, Mastercard osv. Ni kommer få reservera ett belopp som sedan betalas tillbaka. Utländska kort kan ta lite längre tid för återbetalningen.

Torkrum

Här kan ni förvara era fiskekläder under natten för att de ska vara varma och torra inför en ny dag på havet.

Frysrum

Vi har ett stort frysrum där ni kan förvara er fisk. Ni kan även köpa frigolitlådor från oss kr 150,-

(78x39x22 cm).

Shop

Vår redskapsbod är fullspäckad med allt vad ni kan tänkas behöva för fisket på Lofoten. Vi har noggrant beställt in det som vi själva fiskar med och det vi vet fungerar. Så oroa dig inte för om du har med dig rätt grejer eller ej. Kom som du är så plockar vi fram vad som har funkat bäst den senaste tiden.

Kontakta oss för lagerstatus på specifika produkter.

Vi har bland annat produkter från följande märken:

  • Westin Fishing
  • BKK Hooks
  • Pure Fishing
  • Seeberg
  • Wiggler
  • Rapala
  • CWC
  • Savage Gear

Hyrutrustning

Fiskeutrustning (spö och rulle) Alt. 1 - Standard. Pris 150 NOK per dag/set eller 600 NOK per vecka.

Fiskeutrustning (spö och rulle) Alt. 2 - Lofoten Havfiske Edition. Pris 200 NOK per dag/set eller 900 NOK per vecka.

Flytoverall - Pris 150 NOK per/dag eller 600 NOK per vecka.

Boka din fiskeresa idag!

Förvandla drömmen om havsfiske i Lofoten till verklighet idag! Genom att boka en fiskeresa nu säkrar du upp en plats på ett äventyr du sent kommer glömma. Vi står redo med allt för att just din resa ska bli så smidig och fantastisk som möjligt. OBS! Många av våra bokningar kommer in minst ett år i förväg så boka idag för att säkra upp en plats du också!