Beskrivelse

Description

vert år kommer tusenvis av turister til Lofoten, og mange velger å leie sykkel for å oppleve denne vakre øygruppen. Å sykle i Lofoten er som å ta del i et vakkert eventyr. Du er omgitt av vakker natur på alle kanter, hvite strender, havet og fjell som rager høyt. Det er rett og slett magisk å oppleve fra sykkelsetet. Å sykle i Lofoten gir deg muligheten å kjenne den friske luften mens du bare nyter omgivelsene.

Sykkelferie i Lofoten kan absolutt anbefales. Du vil få et helt annet inntrykk av Lofoten fra sykkel enn om du kjører bil. Du vil kjenne deg i ett med naturen.

Vi samarbeider med et selskap som heter Lofoten Rental Hub, som tilbyr sykkelutleie i Lofoten. De har både hybrid sykler og el-sykler til utleie. De kan også levere syklene til dit du ankommer Lofoten. Enklere blir det ikke. De har satset mye på el-sykkel utleie i Lofoten, siden de mener at det er mest optimalt for å oppleve regionen. Batteriene på disse syklene har kapasitet på cirka 80 km. Vi har prøvd disse syklene, og de fungerer utmerket. Alle syklene er robuste og av høy kvalitet. Så vurderer du sykkeltur i Lofoten, er det bare å ta kontakt med dem. http://www.lofotenrentalhub.com

Gode råd og forslag til steder å oppleve vil dere få hos dem. Deres mål er at det skal være enkelt å leie sykkel i Lofoten. Derfor kan du være trygg på at de leverer en god service.

Velkommen på sykkelferie til Lofoten!

BestillBook