5 reisetips i Lofoten

Har du endelig tatt steget og bestilt tur til Lofoten? Dette blir en spennende tur uten tvil, men kanskje kunne det vært greit å planlegge litt for turen? I så fall har du kommet på rett sted. Nedenfor kan du få med deg noen gode Lofoten reisetips! Som du sikkert vet er det mye å oppleve og se, så her er det bare å kaste seg rundt!

Surfe på hvite sandstrender

Det første Lofoten reisetipset er strendene, og enda mer presist – surfing. Du har kanskje sett andre poste bilder fra sine fantastiske turer til Lofoten, med surfebrettene i henda, hvit sandstrand foran seg og brusende bølger som bare venter på å bli surfet på? I lofoten er det fullt mulig å surfe, enten om du er fullstendig nybegynner eller har noe eller mye erfaring fra tidligere. Du finner flere instruktører som kan ta deg med på et surfekurs og sørge for at du får en eksepsjonell følelse av å surfe på havet i Lofoten. 

Spille golf i midnattsola

De andre Lofoten reisetipset er kanskje noe rettet mot de spesielt interesserte, men om du ikke har tatt del i aktiviteten før, er det også muligheter for deg som er nybegynner. Som du sikkert har forstått fra overskriften snakker jeg om å spille golf! Se for deg å stå på tee å se utover mot åpent hav, praktfulle fjell og få midnattsola langs horisonten av sjøen. Nettopp dette får du når du kommer for å spille på golfbanen i Lofoten.  Dersom du ønsker er det også mulighet for å ta grønt kort under besøket til golfbanen i Lofoten. Utenom en økt fare for at ballen havner i vannet, er det nesten ingenting å sette fingeren på ved denne golfbanen. Ta fatt i golfbagen og kom deg av gårde!

Bo i koselige rorbuer

Lofoten reisetips nr 3 handler mye om hva slags atmosfære du ønsker å kjenne på under turen til Lofoten. Å reise til Lofoten er virkelig en opplevelse i seg selv, men du kan også gjøre det enda mer interessant ved å tilbringe tiden utenom aktiviteter i autentiske rorbuer nede ved kaia. Rorbuene er sjarmerende, med sin tradisjonelle røde farge og har alt av nødvendig utstyr! Ved å bo i rorbuene vil du også kunne kjenne på hvordan det er å være en del av det aktive fiskemiljøet i Lofoten. Før i tiden rommet en rorbu opptil 10 personer, men i dag er selvfølgelig rorbuene oppgradert med riks TV, soveplasser til 4 stk, strøm og alt annet du trenger for et behagelig opphold.

Bli med på fisketur

Det fjerde Lofoten reisetipset byr på en helt unik opplevelse du ikke vil kunne få mange andre steder. Du ser, Lofoten er et samlepunkt for Skrei som kommer fra Barentshavet for å gyte. Det gir også fantastiske muligheter for å få en skikkelig skrei på kroken! Lofoten har helt siden vikingtiden vært et sentralt punkt for fiske. Å fange en fisk kan gi en ordentlig mestringsfølelse, og med båt og utstyr til leie kan du både dra ut på fisketur selv eller bli med på en guidet tur for en helt unik opplevelse. Her på lofoten er vi svært glade i å fiske og vil hjelpe deg å finne de beste stedene ute på havet som vil garantere deg en fangst!

Bestige fjell og få en utsikt over vakre Lofoten

Vi har omsider kommet til det siste Lofoten reisetipset. Her vil jeg tipse deg om å utfordre deg selv litt. En tur opp fjellet kan for noen kanskje være mer slitsomt enn de skulle ønske, men følelsen du sitter igjen med etter å ha kommet deg på toppen av et fjellene i Lofoten vil garantert være verdt det! I Lofoten finnes det flere fjellturer du kan begi deg ut på - både alene og med guide. Utsikten over Lofoten vil være spektakulær og i tillegg kan du komme tilbake med litt ekstra god samvittighet etter en aktiv dag.

Det er også en haug av andre aktiviteter du kan bli med på. Noen andre reisetips for Lofoten som kan nevnes er vikingmuseet, akvarium, festivaler, dykking, havrafting og rideturer i den flotte naturen.

Hva sier du? Var det noen av reisetipsene som traff deg? Hos oss kan du bo i autentiske rorbuer. Hvis du ønsker mer informasjon om våre rorbuer, finner du alle rorbuene våre på våre hjemmeside her.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!