Spennende aktiviteter i Lofoten

Med den storslagne naturen Lofoten har å by på, er det ikke tilfeldig at folk verden rundt kommer på besøk. Lofoten er et paradis for turglade mennesker som ønsker å oppleve spennende aktiviteter i storslagen natur, Lofothavet, flotte strender, høye fjell, fiske og mye mer.

Hos oss i Lofoten Havfiske & Rorbuopplevelser sørger vi for å realisere drømmeferien bestående av aktiviteter i fantastisk natur i kombinasjon med idyllisk overnatting i ett med naturen. Hos oss kan du forvente full avslapning fra hverdagen og mange spennende aktiviteter.

Fisketur som gjør resten av verden misunnelig

De praktfulle fiskeforholdene her i Lofoten er kjent for folk verden rundt, og en av de mest populære aktivitetene vi tilbyr. Hvert eneste år tar vi imot mange gjester fra både inn- og utland, og som ønsker å oppleve et annet nivå på fisking. Hos oss kan du både kjøpe og leie alt nødvendig fiskeutstyr. Du finner også fileteringsbord på brygga for deg som ønsker å behandle fangsten fra havet. Du kan selvfølgelig spare fisken til rett anledning i våre fryserom.

Båtutleie for deg som ønsker å nyte Lofothavet

Med egen båt kan du oppleve det berømte lofotfisket, og ikke minst se storslått natur og dyreriket  fra sjøsiden. Er du riktig heldig får du besøk av spekkhuggere og hvalene. Perfekt for deg som ønsker en idyllisk og uforglemmelig aktivitet her i Lofoten.

Sykkeltur for den som vil se hele Lofoten

Å oppleve Lofoten fra sykkelsetet er bare magisk. Du føler deg som en del av de vakre omgivelsene som omringer deg. Med Lofoten Rental Hub sine el-sykler kan du også nå lengre avstander og bare nyte turen.

Turstier og uteområder

For deg som ønsker aktiviteter i naturskjønne omgivelser kan vi trygt anbefale idylliske gåturer ved Vikingmuseet. Museet åpnet i juni 1995, og har en fantastisk beliggenhet med fine stier og betydelige uteområder.

Haukelandstranden – Rolige aktiviteter på Norges vakreste strand

Kun 10 minutter fra vår camp i Skreda finner du den velkjente Hauklandstranda. Stranda har blitt kåret til Norges fineste, og nominert til verdens fineste. Familier og venner koser seg med aktiviteter som soling, bading og grilling. Om vinteren er Hauklandstranda et populært sted for nordlys-entusiaster.

Vikingmuseet på Borg

Vikingmuseet ble ferdig bygd og åpnet i juni 1995. Museet har en fantastisk beliggenhet med fine stier og betydelige uteområder. I 2017 ble museet besøkt av 95 000 personer.

Vikingfestivalen – spennende aktiviteter for hele familien

På sommeren har de en festival hvor det kommer vikinger fra hele verden. Her finner dere salgsboder og diverse underholdning. Lær mer om vikingtiden under de forskjellige forelesningene. Det er også kampshow, der du får oppleve hvordan de kjempet for 1000 år tilbake i tid, forestillinger, konserter, leker og konkurranser, her finner dere garantert aktiviteter som passer både for voksne og unge.

I Lofoten finner dere aktiviteter som passer for alle, uavhengig om du søker fart og spenning eller om du bare ønsker en idyllisk og avslappende ferie.

Lofoten er ikke så langt unna som mange tror. Med direkte fly fra Oslo til Lofoten, er det bare et steinkast unna. Pakk kofferten og opplev vakre Lofoten. Med Widerøe sine direkteruter. Uten mellomlanding tar turen cirka 2 timer og 25 minutter. Det går direkterute både til Leknes og Svolvær. Det er kun Widerøe som flyr direkte. Flyr dere med SAS eller Norwegian må dere mellomlande i Bodø, for så å ta Widerøe over fjorden til Lofoten. Et alternativ er å fly direkte fra Oslo til Evenes, og så kjøre videre derfra. Fra Evenes er det cirka 3-4 timers kjøretur.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke oss i Lofoten Havfiske & Rorbuopplevelser!

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!