Rorbuferie Lofoten

Lyst å dra på rorbuferie i Lofoten? Hos oss kan du overnatte i autentiske rorbuer, slik fiskerne gjorde i gamle dager.

Våre rorbuer ligger helt nede ved bryggekanten, med en fantastisk utsikt mot den storslåtte naturen. Du vil oppleve et aktivt fiskemiljø rett nedenfor brygga. Båter som kommer inn for å ordne dagens fangst.  Du vil kjenne på den gode følelsen ved å bo i et aktivt fiskemiljø.

Lofoten Havfiske har godt utstyrte tradisjonelle rorbuer midt i Lofoten ved Skreda Nappstraumen. Rorbuene inneholder alt man trenger for et fint og minnerikt opphold. Vi har også båter som kan ta dere ut på lofotfiske, midt i stortorskens rike. Ingenting smaker bedre enn sin egen fanget fisk. Det perfekte måltid.

Så ønsker du å oppleve rorbuferie i Lofoten, er du hjertelig velkommen til oss. Kom å opplev et godt fiske, vakker natur, magiske omgivelser og hyggelig lokalbefolkning.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!