Rorbuferie i Lofoten

Få en minnerik opplevelse med Rorbuferie i Lofoten! 

Har du vurdert en rorbuferie i Lofoten? Med sine vakre naturbilder, livlige miljø og engasjerte lokalfolk, er Lofoten virkelig noe som må oppleves i løpet av livet. Hos oss kan du overnatte i autentiske rorbuer, slik fiskerne gjorde i gamle dager. 

Hvordan er det å være på en rorbuferie i Lofoten? 

I Rorbuene finner du alt du trenger for et fint og minnerikt opphold. Under oppholdet i rorbuene våre vil du også få oppleve et aktivt fiskemiljø rett nedenfor brygga. Her vil du virkelig kunne få kjenne på den gode følelsen ved å bo i et aktivt fiskemiljø med båter som kommer inn for å ordne dagens fangst. 

Hvor ligger Rorbuene våre? 

Lofoten Havfiske har godt utstyrte tradisjonelle rorbuer midt i Lofoten ved Skreda og Nappstraumen. Våre rorbuer ligger helt nede ved bryggekanten, med en fantastisk utsikt mot den storslåtte naturen. Totalt har vi seks rorbuer til utleie med plass til seks personer i den største. Er du en større gjeng på rorbuferie, er det derfor mulig å leie flere rorbuer!

Så da er egentlig spørsmålet - hvor mange skal du ta med rorbuferie i Lofoten? 

Aktiviteter å gjøre på Rorbuferie i Lofoten 

Har du først kommet deg til en rorbue her i Lofoten har vi også båter og fiskeutstyr til leie som kan ta dere med på lofotfiske, midt i storfiskens rike. Båtene våre er godt utstyrt, med ekkolodd og kart til leie. Skulle du være en skikkelig fiske-entusiast har i vi også fiskeutstyr til salgs som du kan ta med deg hjem fra rorbuferie i Lofoten. Det er også mulighet for å delta på sykkelturer og guidede turer. 

Finn de beste fiskeplassene i Lofoten på rorbuferie

Som lokalfolk her i Lofoten hjelper vi deg å finne de beste stedene for å fiske torsk, sei, rødspette, kveite og mer. Og fortvil ikke om du skulle glemme hva vi har sagt, eller glemte å skrive det ned - i båtene våre vil du også se at de beste fiskeposisjonene er innlagt. Hvor gøy hadde det ikke vært å komme tilbake fra en fisketur med fangst! Ingenting smaker bedre enn sin egen fanget fisk. Det perfekte måltid til den perfekt rorbuferie i Lofoten! 

Så ønsker du å oppleve rorbuferie i Lofoten, er du hjertelig velkommen til oss. Kom å opplev et godt fiske, vakker natur, magiske omgivelser og hyggelig lokalbefolkning.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!