Rorbuer i Lofoten rett ved Leknes

Lyst til å bo i en vaskeekte rorbu? Ikke lange veien fra Leknes sentrum i Lofoten finner du våre rorbuer stående langs bryggekanten, pent og pyntelig, men også til bruk så klart. Her kan du nyte noen flotte dager med venner, familie eller simpelthen alene. Å bo i en rorbu skaper en egen atmosfære som jeg tror du vil kunne kjenne godt på, nettopp på grunn av hele settingen med fiskemiljøet rett ved, den friske luften utenfor og de storslåtte omgivelsene som omringer deg.

Rorbuene ved Leknes har vært her i lang tid

Visste du at rorbuene kom til Lofoten på 1100-tallet? På den tiden var rorbuene der for å gi tak over hodet til fiskerne som jobbet for sesongen, og det var kanskje ikke komfort som sto høyest på lista. Dette er derimot gjort en stor endring på i dag, og nå står rorbuene (hvert fall våre) klare til å ta i mot gjester som ønsker å oppleve alt det flotte Lofoten har å by på.

Ikke langt til Leknes sentrum

Fra Leknes sentrum i Lofoten tar det drøye 10 minutter å komme seg til rorbuene våre. Det fine med å ha Leknes såpass nærme våre rorbuer er at du får både oppleve et mer avsidesliggende område av Lofoten samtidig som du vet at det ikke er langt til et større utvalg av detaljhandel, fotballbane eller andre type severdigheter som museer, gallerier og lignende.

Ikke kjent med Leknes?

Hvis du ikke har hørt så mye om Leknes fra før av er det verdt å vite at byen faktisk fikk sin bystatus i 2002, og er en del av Vestvågøy kommune. Fra våre Rorbu-camper blir Leknes det nærmeste sentrale punktet hvor du finner en rekke bussruter som kan ta deg rundt om i Lofoten. Det er også mest sannsynlig hit du vil fly om du ikke kommer med bil.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!