Overnatting i rorbu i Lofoten

Stadig flere av våre besøkende ønsker overnatting i rorbu når de skal oppleve Lofoten. Våre rorbuer er perfekt for deg som ønsker å bo i ett med naturen med alle fasiliteter tilgjengelig for å nyte idyllen her i Lofoten. Hvem kunne ikke tenke seg å våkne godt uthvilt om morgen med skvulpende vann og måker?

Fire fantastiske rorbuer i Skreda

Hos oss i Lofoten Havfiske & Rorbuopplevelser finner du fire rorbuer til leie i Skreda ved Nappstraumen. Rorbuene er utstyrt med stue, kjøkken, bad og 2 soverom (4 sengeplasser). TV med rikspakken. Alle buene har god standard og er et ypperlig alternativ for deg som ønsker idyllisk overnatting i Lofoten.

Draugen Rorbua

Vi har 4 rorbuer til leie i Skreda ved Nappstraumen. Rorbuene inneholder stue, kjøkken, bad og 2 soverom (4 sengeplasser).TV med rikspakken. Alle buene har god standard.

Overnatting i Hildurbua

På Hildurbua finner du en praktfull rorbu med 3 soverom med plass til 6 personer totalt. 2 stuer, kjøkken. 1 bad med toalett og dusj og 1 ekstra toalett oppe.

Signarbua

Vi har 4 rorbuer til leie i Skreda ved Nappstraumen. Rorbuene inneholder stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Bergensbua

Perfekt rorbu for deg som ønsker overnatting i nærheten av de gode fiskeplassene. Rorbuene inneholder stue, kjøkken, bad og 2 soverom (4 sengeplasser).TV med rikspakken. Alle buene har god standard.

Nappstraumen Seafront Cabin

Nappstraumen Seafront Cabin er vår nyeste rorbu. Her finner du stue, kjøkken, bad og tre soverom og 6 sengeplasser.

Frøya Rorbu

Vi har 4 rorbuer til leie i Skreda ved Nappstraumen. Rorbuene inneholder stue, kjøkken, bad og 2 soverom (4 sengeplasser).TV med rikspakken. Alle buene har god standard.

Alle våre rorbuer er utstyrt med sengetøy. Og vi sørger selvfølgelig for utvask når du er gjest hos oss i Lofoten Havfiske. Som overnattingsgjest skal du kun nyte oppholdet hos i Lofoten Havfiske & Rorbuopplevelser!

Selv med dagens fasiliteter har vi klart å bevare det autentiske preget på våre rorbuer - nettopp for å kunne gjenskape livet fiskerne her i Lofoten hadde før i tiden. Hos oss kan du oppleve mange stolte tradisjoner.

Overnatting med båtutleie

Som overnattingsgjest kan du leie båt rett utenfor rorbuen. Båtene er utstyrt med alt nødvendig utstyr for masse spenning under trygge rammer. For deg som ønsker å prøve fiskelykken kan du leie fiskeutstyr av oss.

Du kan enkelt og greit benytte deg av våre fileteringsbord på bryggen i nærheten av overnattingsplassen. Vi har også fryserom dersom du ønsker å fryse ned storfangsten.

Overnatting med mange spennende aktiviteter

Lofoten anerkjennes for sin vakre natur og tradisjoner. Når du overnatter hos oss er du i hjertet av mange spennende aktiviteter. I nærheten av rorbuene med mange spennende fiskeaktiviteter finner du turløyper som byr på mange uforglemmelige naturminner, men også sykkelutleie for deg som ønsker å se mer av Lofoten.

Med våre tre flyplasser - Leknes Lufthavn, Røst Lufthavn og Helle Lufthavn i Svolvær er Lofoten langt nærmere enn hva du kanskje skulle tro. Du kan benytte SAS, Norwegian og Widerøe. Reiser du med Norwegian og SAS, må du bytte fly i Bodø eller Tromsø. Widerøe har også direkterute mellom Oslo og Leknes, hvor du slipper mellomlanding i Bodø. Du er bare en kort flytur unna uforglemmelig overnatting i våre rorbuer.

Ønsker du mer informasjon vedrørende overnatting i rorbu her i Lofoten? Da kan du trygt benytte deg av våre erfaringer og lokalkunnskaper!

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!