Overnatting i Lofoten – Ekte rorbu

Planlegger du å ta turen til vakre Lofoten og er på utkikk etter en behagelig, koselig og idyllisk overnatting? I Lofoten Havfiske & Rorbuopplevelser tilbyr vi overnatting i tråd med Lofotens sjarm og tradisjon.

Lofoten byr på opplevelser for livet, og våre rorbuer, hytter og feriehus ligger midt i smørøyet og i nærheten av mange spennende aktiviteter under fantastiske omgivelser du neppe har opplevd tidligere.

Overnatting i en ekte Lofoten Rorbu vil også være noe du sent vil glemme. Å bo i en av våre rorbuer lar deg kjenne på følelsen av å være en del av det aktive fiskemiljøet tilstede ved kaia. Å overnatte i rorbuer er heller ikke et alternativ som er tilgjengelig alle andre steder. Om du først har kommet deg til Lofoten kan det derfor være litt ekstra gøy å sove over i en vaskeekte rorbu!

Overnatting på våre fire rorbuer i Skreda

I en av våre fire rorbuer i Skreda kan du oppleve å overnatte slik de tradisjonelle fiskerne i Lofoten gjorde før i tiden. Samtidig er alle rorbuene av god standard, med 4 sengeplasser, stue, kjøkken, bad og TV med rikspakken. Det er også kaianlegg tilhørende buene. Vi mener at en tradisjonell overnatting ikke må bety at man skal ta bort komforten vi i dag er så vant til. Derfor har du selv muligheten til å velge hva du ønsker å benytte deg av når du kommer for å overnatte i en Lofoten rorbu. Under kan du lese hva du kan forvente fra de ulike rorbuene våre.

Overnatting i Hildurbua

3 soverom med plass til 6 personer totalt. 2 stuer, kjøkken. 1 bad med toalett og dusj og 1 ekstra toalett oppe.

Draugen Rorbua

Vi har 4 rorbuer til leie i Skreda ved Nappstraumen. Rorbuene inneholder stue, kjøkken, bad og 2 soverom (4 sengeplasser).TV med rikspakken. Alle buene har god standard.

Signarbua

Ved Nappstraumen finner du også Signarbua som inneholder stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Bergensbua

Perfekt rorbu for deg som ønsker overnatting i nærheten av de gode fiskeplassene. Rorbuene inneholder stue, kjøkken, bad og 2 soverom (4 sengeplasser).TV med rikspakken. Alle buene har god standard.

Fantastisk overnatting på Nappstraumen

Rorbua på Nappstraumen har stue, kjøkken,bad og 3 soverom (6 sengeplasser). Det er også TV med RiksTV og fiber Internett. Rorbua har høy standard og en nydelig utsikt fra terrasse.

Frøya Rorbu

Vi har 4 rorbuer til leie i Skreda ved Nappstraumen. Rorbuene inneholder stue, kjøkken, bad og 2 soverom (4 sengeplasser).TV med rikspakken. Alle buene har god standard.

Alle rorbuene er utstyrt med sengetøy. Og vi sørger selvfølgelig for utvask når du er gjest hos oss i Lofoten Havfiske.

Pakketilbud for deg som ønsker overnatting med ekstra luksus

Hos oss finner du en rekke pakketilbud for deg som ønsker overnatting i rorbu i kombinasjon med leie av båt, og som er tilgjengelig for en rekke spennende aktiviteter.

Overnatting for en hver smak

Vi er stolte av vårt brede utvalg av rorbuer. Hos oss kan du velge mellom: 

  • Rorbu ved Nappstraumen
  • Signarbua
  • Frøya Rorbu
  • Bergensbua
  • Draugen Rorbua

Overnatting i Lofoten kombinert med aktiviteter

Opplev en magisk overnatting i Lofoten samtidig som du er i nærheten av flere andre spennende aktiviteter og begivenheter. Start dagen med en fisketur, ta turen innom Leknes for litt handel og avslutt dagen med en deilig fiskemiddag du har fisket selv før du kryper til sengs langs sjøkanten.

Er du på utkikk etter en overnatting fullt med tradisjon, kos og pleie for sjela er våre rorbuer perfekt for deg. Ta med familie, venner eller kollegaer på en magisk overnatting i idylliske Lofoten. Det er nemlig noe alle setter pris på, uansett alder.

Mer enn bare overnatting

Har du booket overnatting hos oss her i Lofoten kan vi også hjelpe deg å finne spennende aktiviteter du kan ta del i! Her kan du få en rekke givende og minnerike opplevelser. En ting er den unike og idylliske naturen i området, som du garantert ikke har opplevd tidligere. I tillegg kan du melde deg på guidede turer, spise god mat, besøke våre vakre strender, lære deg å surfe, spille golf, og selvfølgelig burde du benytte deg av båt- og sykkelutleie eller besøk vår fiskecamp!

Lofoten er nærmere enn du skulle tro

På grunn av sitt rykte og elleville natur, skulle man tro at Lofoten er en skjult perle langt unna sivilisasjonen. Men faktum er at med Widerøe sine avganger kan du eksempelvis fly fra Oslo til Lofoten på 2 timer og 25 minutter. Uten mellomlanding. Det går forøvrig direkteruter til både Leknes og Svolvær.

Du kan også fly med SAS eller Norwegian, men da med mellomlanding i Bodø, for så å ta Widerøe over fjorden til Lofoten.

Vi er behjelpelige med transport fra flyplassen og kan står for både henting, men også utplassering av bil som står klar når dere ankommer Lofoten.

Har du noe spørsmål angående overnatting i Lofoten eller andre tilbud er det bare å kontakte oss i Lofoten Havfiske & Rorbuopplevelser.

Vi er tilgjengelige på telefon 975 25 950 eller e-post kontakt@lofotenfiske.com

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!