Planlegger du å ta turen til vakre Lofoten og er på utkikk etter en behagelig, koselig og idyllisk overnatting? I Lofoten Havfiske & Rorbuopplevelser tilbyr vi overnatting i tråd med Lofotens sjarm og tradisjon.

I en av våre fire rorbuer i Skreda kan du oppleve å overnatte slik de tradisjonelle fiskerne i Lofoten gjorde før i tiden. Samtidig er alle rorbuene av god standard, med 4 sengeplasser, stue, kjøkken, bad og TV med rikspakken. Det er også kaianlegg tilhørende buene. Vi mener at en tradisjonell overnatting ikke må bety at man skal ta bort komforten vi i dag er så vant til.

Overnatting for en hver smak

Vi er stolte av vårt brede utvalg av rorbuer. Hos oss kan du velge mellom: 

  • Rorbu ved Nappstraumen
  • Signarbua
  • Frøya Rorbu
  • Bergensbua
  • Draugen Rorbua

Overnatting kombinert med aktiviteter

Opplev en magisk overnatting i Lofoten samtidig som du er i nærheten av flere andre spennende aktiviteter og begivenheter. Start dagen med en fisketur, ta turen innom Leknes for litt handel og avslutt dagen med en deilig fiskemiddag du har fisket selv før du kryper til sengs langs sjøkanten.

Er du på utkikk etter en overnatting fullt med tradisjon, kos og pleie for sjela er våre rorbuer perfekt for deg. Ta med familie, venner eller kollegaer på en magisk overnatting i idylliske Lofoten. Det er nemlig noe alle setter pris på, uansett alder.

Mer enn bare overnatting

Når du først skal oppleve Lofoten kan vi anbefale våre aktiviteter. Her kan du oppleve den unike og idylliske naturen i området, og som du garantert ikke har opplevd tidligere. Benytt deg av båt- og sykkelutleie eller besøk vår fiskecamp!

Har du noe spørsmål angående overnatting i Lofoten eller andre tilbud er det bare å kontakte oss i Lofoten Havfiske & Rorbuopplevelser.