Nybygd rorbu på Lilleeidet

Vi har nå en nybygd rorbu på Lilleeidet ved Nappstraumen ( Nappstraumen Seafront cabin). Rorbua ligger rett ovenfor vår camp i Skreda.

Rorbua har stue, kjøkken,bad og 3 soverom (6 sengeplasser). Det er også TV med RiksTV og fiber Internett. Rorbua har høy standard og en nydelig utsikt fra terrasse.

Vi har også båter liggende ved brygga rett nedenfor. Så nå er det mulig å booke nybygd rorbu med båt hos oss. Det tar kun 1 minutt med båt til vår fiskecamp i Skreda. Så når dere kommer av havet etter endt fiske, kjører dere innom Skreda for å filetere fisken og fryse den ned i vårt fryserom. Når dere er ferdig, er det bare å ta båten over til andre siden, hvor dere bor i den nye rorbua. Enkelt og greit😊. Det tar 1 minutt med båt fra vår fiskecamp i Skreda til vår nye rorbu på Lilleeidet.

Pris for den nye rorbua med Smartliner 23 Fisher båt er kr. 27700,- for en uke.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!