Norgesferie 2020

Sommerferie i Lofoten

Lyst å oppleve mer av Norge neste ferie? Da kan jeg anbefale deg å ta ferien i Lofoten. Her kan du oppleve litt av hvert i tillegg til at det er helt fantastisk natur rundt deg til enhver tid.

En ferie i Lofoten kan legges opp akkurat slik du ønsker det. Kanskje ser du for deg en rolig tur? Eller er du mer ute etter adrenalinrush og å gjøre noe du aldri har gjort før? Her på Lofoten kommer det virkelig alle type folk, fra de som omtrent aldri har satt fot utenfor døra si før, til drevne turgåere som har hatt Lofoten som feriedestinasjon i lang tid. Du finner mennesker med en særegen interesse for fiske og du finner folk som prøver ut surfing for første gang. Det er virkelig helt utrolig med ferie i Lofoten nettopp fordi du kan få følelsen av å være langt hjemmefra samtidig som du kan sette pris på at du befinner deg i Norge, i Lofoten, et sted med så mye vakkert og spennende å foreta seg.

Innimellom tror jeg vi ofte vi glemmer hvor vakkert land vi bor i. Som et følge av pandemien som preget oss, ble innelandsreise svært populært. Men vet du hva, jeg tror ikke dette er noe som kommer til å avta. For når du kommer deg ut i landet og oppdager hvor mye vakkert Norge har å by på, så er det helt verdt det å bruke ferien på å reise til et sted i Norge. Undersøkelser viser at mange har rettet fokuset mot Nord-Norge, og kanskje særlig Lofoten som det mest populære feriemålet. Lofoten må bare oppleves på nært hold for å forstå hvor magisk vakkert det er. Det vil bli et ferieminne du sent vil glemme. Kanskje har du allerede sett bilder fra andre sine ferier i Lofoten? Vel, det er virkelig – om ikke vakrere – like fint som de skal ha det til. Og enda bedre er det når du er på ferie. En ferie i Lofoten betyr at du kan gjøre akkurat det du ønsker. 

Som nevnt har Lofoten noe å tilby til alle aldersgrupper. Noe av det jeg kan nevne blant annet:

  • Flotte strender
  • Fine fjellturer
  • Nydelige steder med magiske omgivelser
  • Lokalprodusert mat
  • Museumer og kunst
  • Opplevelser for de allers fleste
  • Lofotfiske
  • Nordnorsk kultur
  • Avslappende atmosfære
  • Historie og autentiske rorbuer

Høres et eller flere av det overnevente ut som noe du kunne kost deg med på ferie i Lofoten? Da er det bare å finne plass i kalenderen og gjøre dere klar til årets ferie i nord.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!