Moderne rorbu i Lofoten - komfort i kombinasjon med gamle tradisjoner

Planlegger du å oppleve idyllen i Lofoten?

Ønsker du en ferie hvor du blir bedre kjent med de lokale tradisjonene fra gamledager?

Da kan du trygt besøke oss i Lofoten Havfiske & Rorbuopplevelser!

Vi er av den oppfatning at Lofoten må oppleves på nært hold for å forstå hvor magisk vakkert det er - noe våre moderne rorbuer klarer på mesterlig vis. Hos oss kan du nyte lyden av måkene, bølgene og synet av  den fantastiske naturen bare Lofoten kan by på. Hos oss har du alle forutsetninger for uforglemmelige ferieminner.

Rorbuene ligger i rorbuanlegget i Skreda. 5 km fra flyplassen på Leknes, som ligger midt i Lofoten. Leknes betraktes som det største handelssentrum i Lofoten. Skreda har en meget fin beliggenhet, med kaianlegg tilhørende rorbuene.

Alle moderne fasiliteter

Selv om våre 4 rorbuer gjenskaper de gamle tradisjonene til våre forfedre, er de utstyrt med alle fasiliteter du forventer i hverdagen. Rorbuene har stue, kjøkken, bad med toalett og dusj sammen med TV og WiFi. Rorbuene er plassert midt i hjertet av Lofoten, og sørger for full avslapning mellom alle eventyr og opplevelser.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post for mer informasjon om våre moderne rorbuer i Lofoten!

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!