Lofoten Sykkelutleie - Lofoten Rental Hub

Lofoten Rental Hub er et nyopprettet selskap som tilbyr sykkelutleie i Lofoten. Selskapet er startet av 3 eiere som har bred erfaring innenfor reiselivet, og som ønsker å bidra til å gjøre Lofoten til en enda bedre destinasjon for tilreisende. I fremtiden ønsker de å bli en totaltilbyder av  fritidsrelaterte utstyr som El-sykler, Sykler,  kajakker, våtdrakter, med mer.

Lofoten er et paradis for turglade mennesker. Her kan du oppleve storslagen natur, lofothavet, flotte strender, høye fjell, fiske og så mye mer. Og så må vi ikke glemme alle de fine menneskene som bor her. Du vil garantert finne din indre ro i dette vakre landskapet.

Å oppleve dette vakre stedet fra sykkelsetet er bare magisk. Du føler deg som en del av de vakre omgivelsene som omringer deg. Med Lofoten Rental Hub sine el-sykler kan du også nå lengre avstander og bare nyte turen. Ønsker du å jobbe litt ekstra har de også vanlige sykler som dere kan leie. Utstyret er av beste kvalitet. Priser varierer fra Kr. 400-600,-

Så ønsker du å leie sykkel i Lofoten, ja da er det bare å pakke bagen , å booke din sykkelferie hos : www.lofotenrentalhub.com

Velkommen til verdens vakreste øyrike.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!