Lofoten Flyplass

I lofoten har vi 3 flyplasser, Leknes Lufthavn, Røst Lufthavn og Helle Lufthavn i Svolvær. Den største flyplassen ligger på Leknes. For å komme seg til Lofoten kan man reise med SAS, Norwegian og Widerøe. Reiser du med Norwegian og SAS, må du bytte fly i Bodø eller Tromsø. Det er Widerøe som flyr over fjorden fra Bodø til Lofoten. Flytiden over fjorden er på 20 minutter. Widerøe har også direkterute mellom Oslo og Leknes, hvor du slipper mellomlanding i Bodø. Fra Tromsø er det også satt opp direkterute til Leknes gjennom Widerøe.

Mange reisende velger også å ankomme Lofoten gjennom Evenes/Harstad Lufthavn. Derfra er det cirka 2,5 timers kjøring med bil inn til Lofoten.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!