Lofoten fiske er blitt svært populært. Hvert år kommer mange til Lofoten for å få oppleve dette eventyrlige fisket etter skrei, som begynner i Januar og varer ut April. Men mange kommer også for å fiske etter sei, hyse og kveite. Fisketur med skipper er noe vi kan hjelpe dere med.

Vi har daglige fisketurer i Lofoten med vår sjark, som ligger på Ballstad. Båten er 35 fot og har plass til 6 personer ombord. Skipperen er en lokal fisker, som kjenner lofothavet godt. Han vet om de beste fiskeplassene, noe som gjør at dere kan nyte turen og vite at dere er der fisken oppholder seg. Dette er en fisketur som passer for venner eller familie.Vi er trygge på at dette blir en fin opplevelse for dere. Vi har en dyktig skipper med en trygg og godt vedlikeholdt båt. Alt av nødvendig sikkerhetsutstyr er ombord.

Lofotfiske er noe vi ønsker at dere skal få oppleve sammen med oss. Turen varer i 4-5 timer, og koster kroner 650,- per person. Minimum 3 personer. Hvis lengre fisketur ønskes kan dette avtales på forhånd. Trenger dere fiskeutstyr kan dette også leies til en rimelig pris.

Vi har også en 26 fot Grimsøy, med plass til 3 personer. Pris per person kroner 600,- for en 4-6 timers fisketur. Skipper/guide er det også på denne båten.

Andre båter som kan leies er:

Hansvik 18 fot  med  50 hk Honda: Kroner 1000,- per dag/Kroner 5600,- per uke.

Sigerfjord 17 fot med 25 hk suzuki: Kroner 700,- per dag/Kroner 3500,- per uke.

Flytevester er inkludert i prisen.

For bestilling eller spørsmål, ta kontakt med oss:

Eirik Grønhaug

Mobil 97525950

Email: kontakt@lofotenfiske.com