Torskefiske i Lofoten - En fisketur for livet

Har du hørt om torskefiske i Lofoten? Lofoten fiske er blitt svært populært. Hvert år kommer mange til Lofoten for å få oppleve dette eventyrlige fisket etter skrei, som begynner i februar og varer ut April. Men mange kommer også for å fiske etter sei, hyse og kveite. Du skal fort se at lofoten fisk er noe for seg selv! Med barentshavet like ved strømmer den berømte skreien til når det er tid for å gyte, noe en stor andel av de som besøker Lofoten ønsker å få med seg! Skrei er en av de større artene i torskefamilien, og har blitt svært kjent for hvor store de kan bli! Men mange kommer også for å fiske etter sei, hyse og kveite. Hvis Lofoten fiske er noe du ønsker å ta del i kan vi by på fisketur med guide og utleie av båter om du ønsker å gjøre det på egen hånd.

Guidet fisketur i Lofoten

Vi tilbyr guidet fisketur fra våre 23 fots båter. Turene kan variere fra 2 - 8 timer, alt etter hva man ønsker. Det er plass til maks 5 personer + guide ombord. Fiskeutstyr, flytedress/redningsvest, bensin er inkludert i prisen. Pris er for båt med guide. Vi kjenner til de beste fiskeplassene og forflytter oss rask med våre båter. Vi har sertifiserte guider som har fokus på godt fiske og sikkerhet ombord.

Priser Fisketur

2500 NOK - 2 timer

4000 NOK - 4 timer

7000 NOK - 8 timer

Fisketur i Lofoten passer like godt for alle aldre, og på grunn av de spektakulære forholdene kan selv den uinteresserte fisker la seg fascinere av naturopplevelser andre steder i verden ikke kan by på.

Hva sier du, ønsker du å være med på fisketur i Lofoten? For bestilling eller spørsmål, ta kontakt med oss:

Eirik Grønhaug

Mobil 97525950

Email: kontakt@lofotenfiske.com

Ønsker du mer informasjon om våre fisketurer i Lofoten? Da kan du trygt ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi setter pris på å dele vår lokalkunnskaper med nysgjerrige gjester!

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!