Lofoten fiske - En fisketur for livet

Lofoten fiske er blitt svært populært. Hvert år kommer mange til Lofoten for å få oppleve dette eventyrlige fisket etter skrei, som begynner i Januar og varer ut April. Men mange kommer også for å fiske etter sei, hyse og kveite.  Du skal fort se at lofoten fisk er noe for seg selv! Med barentshavet like ved strømmer den berømte skreien til når det er tid for å gyte, noe en stor andel av de som besøker Lofoten ønsker å få med seg! Men mange kommer også for å fiske etter sei, hyse og kveite. Hvis Lofoten fiske er noe du ønsker å ta del i kan vi by på fisketur med guide og utleie av båter om du ønsker å gjøre det på egenhånd.

Guidet fisketur i Lofoten

Vi tilbyr guidet fisketur fra våre 23 fots båter. Turene kan variere fra 2 - 8 timer, alt etter hva man ønsker. Det er plass til maks 5 personer + guide ombord. Fiskeutstyr, flytedress/redningsvest, bensin er inkludert i prisen. Pris er for båt med guide. Vi kjenner til de beste fiskeplassene og forflytter oss rask med våre båter. Vi har sertifiserte guider som har fokus på godt fiske og sikkerhet ombord.

Priser Fisketur

1200,- NOK per time

Fisketur i Lofoten passer like godt for alle aldre, og på grunn av de spektakulære forholdene kan selv den uinteresserte fisker la seg fascinere av naturopplevelser andre steder i verden ikke kan by på.

Hva sier du, ønsker du å være med på fisketur i Lofoten? For bestilling eller spørsmål, ta kontakt med oss:

Johan Mikkelsen

Mobil +47 46938111

Email: kontakt@lofotenfiske.com

Ønsker du mer informasjon om våre fisketurer i Lofoten? Da kan du trygt ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi setter pris på å dele vår lokalkunnskaper med nysgjerrige gjester!