Lofoten Basecamp

Lofoten Basecamp er et flott rorbuanlegg som ligger midt i Lofoten. De har helt nye rorbuer av høy kvalitet i Skreda ved Nappstraumen. Gjester har tydelig gitt uttrykk for at de liker både rorbuene og servicen hos denne aktøren.
I Skreda er vi 3 firmaer, samt private som driver med overnatting. På denne nydelige plassen finner du overnatting i alle prisklasser, som varierer fra høy klasse til mer tradisjonelle rorbuer.
Felles for alle rorbuene er den magiske utsikten og omgivelsene.

Lofoten Basecamp ligger rett ved siden av våre rorbuer og båter. Det betyr at det også er mulig å leie båt hos oss i Lofoten Havfiske, selv om dere velger overnatting hos naboen.

Skal dere til Lofoten, kan rorbuene i Skreda være et godt alternativ. Vi ligger kun 6 km fra Leknes, og midt i regionen. I umiddelbar nærhet har vi den kjente Hauklandstranden, og rett bak anlegget ligger Smørdalskammen som er en populær fjelltopp å bestige.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!