Leie rorbu i Lofoten

Å leie rorbu i Lofoten er veldig populært. Vi har autentiske rorbuer til leie midt i hjertet av Lofoten.  Rorbuene har god standard og alle nødvendige fasiliteter.

At du har kommet inn her sier meg at du er på utkikk etter å leie rorbu i Lofoten? Eller er du kanskje nysgjerrig på om det kunne vært noe for deg? 

Rorbuene har fått en oppgradering fra gamle dager

Å leie rorbu i Lofoten er veldig populært. Vi har autentiske rorbuer til leie midt i hjertet av Lofoten som vi til enhver tid får veldig gode tilbakemeldinger om fra våre besøkende. Leier du rorbuer under oppholdet kan du virkelig kjenne på hvordan fiskerne bodde før i tiden under det berømte lofotfisket. 

Rorbuene i dag har selvfølgelig en mye bedre standard enn det som var vanlig tidligere, og har i motsetning til før i tiden et langt mer sjarmerende og koselig preg over seg. I dag er nemlig våre rorbuer som du kan leie romslige og beregnet for 4-6 personer. Før i tiden kunne det derimot være så mye som opptil 10 personer i samme rorbu. Det var rett og slett bare en plass for å få tak over hodet og sove i. I mer moderne tider legger leie av rorbuer til rette for avslapning, hyggelige sammenkomster og et flott sted å oppholde seg når du ikke er på farta i Lofoten. Rett utenfor rorbuene finner du et aktivt sportsfiske miljø i dag. Sjarkene er byttet ut med mindre og raskere båter. Rett nedenfor sløyes og tilberedes fisken på brygga.

Å leie rorbuer i Lofoten til oppholdet gir deg en helt unik soveplass. Tenk å våkne opp om morgenen og du ser rett ut på havet som ligger rett ved dine føtter. I rorbuene som vi leier ut er det også plattinger der du og ditt reisefølge kan sitte og nyte en god frokost mens dere ser på sola som stiger opp (eller kanskje har du reist på sommeren og får oppleve midnattssola).

Lyst å leie rorbuer for oppholdet i Lofoten?

Så hvis du er ute etter å leie rorbu i Lofoten er det bare å ta kontakt med oss. Kom opplev autentiske Lofoten på nært hold. Vi tilbyr også fisketurer til våre gjester.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!