Leie båt for å oppleve fisket i Lofoten

Båtutleie

Mange velger å leie båt når de besøker Lofoten. Med egen båt kan du oppleve det berømte lofotfisket, og ikke minst se storslått natur og dyreriket  fra sjøsiden. Er du riktig heldig får du besøk av spekkhuggere og hvalene. Havørna er ofte ikke langt unna, der den svever majestetisk mellom øyer og fjell. Med andre ord en opplevelse for livet.

Muligheten er jo også tilstede for å dra på sightseeing til de mest kjente steder, og også til de mere skjulte perlene i Lofoten. Med båt kommer du deg frem til disse magiske stedene, hvor ingen vei fører deg.

Hvis du er på utkikk etter båtutleie i Lofoten, har vi flere båter klare til dere. Vi har raske båter utstyrt med kart og fiskeplotter. Vi tilbyr også guidet fisketurer, slik at det er større sjanse å få stortorsken på kroken. Vi kjenner til de beste fiskeplassene i Lofoten.

Så hvis du ønsker å leie båt når du er i Lofoten, er det bare å ta kontakt med oss. Vi biter ikke, men det er stor fare for at stortorsken gjør det😊

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!