Har du prøvd kveitefiske? Kveita har kommet til Lofoten!

Kveita er kommet til Lofoten. Det ble noen kveiter på dem som leide båt hos oss. Vi har ennå noe ledig i Juni, så det er bare å bestille båt, slik at dere kan jakte storfisken :) Kveitefiske i Nord-Norge har økt i popularitet, og det ser ut som det er mye fisk i havet. Lofoten er kjent som et spesielt godt sted for kveitefiske.

Ønsker du å oppleve kveitefiske i Lofoten? Hos oss i Lofoten Havfiske & Rorbuopplevelser sørger vi for å tilrettelegge for fantastiske opplevelser og fisketurer som sent vil glemmes.

Med vår lokalkunnskap og velvilje til å dele våre ypperste fisketips, skal det mye til for å ikke lykkes!

Kjekt å vite om kveite

Kveite er en rovfisk som lever av å spise annen fisk og annet liv som lever på og langs havbunnen. Den kan bli mer enn tre meter lang og vekten kan overstige 300 kg. Gytingen foregår i tidsrommet desember–mai, og det er i denne perioden offisielt forbud mot å fiske etter kveite med garn, trål og snurrevad. Det er imidlertid lov å fiske etter kveite med krokredskaper nord for 62°N. Kveite som fanges med line har typisk stamper med mellom 40 og 50 store kroker som er agnet med sild eller småsei.

Hos oss kan du bo i hytter, feriehus eller rorbuer for den som ønsker å oppleve våre stolte tradisjoner. Her kan du slappe av mellom fisketurene med alle fasiliteter du måtte behøve for full komfort. Hos oss har du alle forutsetninger for en fantastisk ferie med kveitefiske og mange uforglemmelige minner.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om kveitefiske her i Lofoten!

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!