Fisketur i Lofoten

Å dra på fisketur i Lofoten er noe mange drømmer om. Det er nesten obligatorisk å komme seg ut på lofothavet når man først besøker dette vakre øyriket. Historien kan fortelle om fisketradisjoner som går langt tilbake i tid. Å få lov til å dra opp sin egen fisk over båtripa er noe helt spesielt. Disse fisketurene passer godt for alle aldersgrupper. Det er flere aktører i Lofoten som tilbyr turer. Noen satser på tradisjonelle fiskebåter mens andre tilbyr  sportfiske fra raskere båter.

Guidet fisketur i Lofoten

Vi tilbyr guidet fisketur fra våre 23 fots båter. Turene kan variere fra 2 - 8 timer, alt etter hva man ønsker. Det er plass til maks 5 personer + guide ombord. Fiskeutstyr, flytedress/redningsvest, bensin er inkludert i prisen. Pris er for båt med guide. Vi kjenner til de beste fiskeplassene og forflytter oss rask med våre båter. Vi har sertifiserte guider som har fokus på godt fiske og sikkerhet ombord.

Priser Fisketur

2500 NOK - 2 timer

4000 NOK - 4 timer

7000 NOK - 8 timer

Kontakt oss for en trivelig fisketur på lofothavet

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!