Fiske i Lofoten

For å oppleve det ultimate fiske i Lofoten, er det viktig at du kjenner til de beste fiskeplassene i området. Vi kjenner lofothavet godt, og vet av de beste plassene for torsk, sei, rødspette og kveite osv. Denne informasjon vil du selvfølgelig få som gjest hos oss. Og vi har også lokal guide som kan ta dere med ut om dere ønsker.

Det er også viktig å bruke riktig fiskeutstyr. I Lofoten bruker vi mye svenskpilk, jigg og markongler. Vi bruker selvfølgelig også annet redskap, alt etter hva vi skal fiske etter.

Vår fiskecamp har en optimal plassering for fiske i Lofoten, med kort distanse både på ytter og innersiden. (Nordsiden og Sørsiden)Er været dårlig kan det ofte være forhold å fiske i Nappstraumen, avhengig av vindretningen. Våre båter er stødige og som fungerer godt på lofothavet.

Velkommen til det ultimate fiske i Lofoten.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!