Båtutleie i Lofoten

Å fiske fra båt er et must når du besøker fiskens rike, Lofoten.

Vi driver med båtutleie i Lofoten og har båter i alle varianter. Våre minste båter er Øien 620 og de største er Smartliner 23 Fisher med cabin. De fleste foretrekker cabin båtene, pga raske væromslag i regionen. Fint å kunne sitte inne i cabinen og nyte en varm kopp kaffe sammen med matpakken.

De fleste av våre båter gjør cirka 30 knop og er bygget for å takle lofothavet godt. Dette gjør at dere kan føle dere trygge når dere er ute på jakt etter storfisken. Alle båter er utstyrt med redningsvester, kasteline, førstehjelpspakke og nødraketter. I tillegg har vi GPS sporing på alle båter. Flytedresser og fiskeutstyr kan leies på campen.

Vil dere leie båt i Lofoten, er det bare å ta kontakt med oss. Vi vil hjelpe dere med alt dere trenger, for å få en fin fiskeopplevelse.

Bestill ditt fiskeeventyr i dag!

Gjør drømmen om havfiske i Lofoten til virkelighet i dag! Ved å bestille en fisketur nå, sikrer du deg en plass på et eventyr du sent vil glemme. Vi står klare med alt for at din reise skal bli så smidig og fantastisk som mulig. OBS! Mange av våre bestillinger kommer inn minst ett år i forveien, så bestill i dag for å sikre deg en plass du også!